Anders Rennesund har vokst opp på Nordstrand og engasjementet for kultur ble befestet etter tre år som materialforvalter i prestisjetunge Nordstrandrevyen i ungdomsåra. Nå jobber han i eiendomsbransjen og er styreleder i Nordstrand Kulturarena. Han har brukt mye tid på å få opp økonomiske modeller for hvordan huset kan ha en bærekraftig driftsmodell, med en miks av utleie og plass til aktiviteter.

Sigrun Bock er nestleder har lang fartstid i korps- og musikkmiljøet på Nordstrand. Hun brenner for at barn og unge på Nordstrand skal kunne "bli hva de vil - i gangavstand" - særlig når det handler om å kunne utvikle seg musikalsk. Hun drømmer om øvingslokaler med god akustikk - og et konsertlokale innenfor bydelens grenser.

Tor Øvrebø er styremedlem og brenner for tilrettelegging av lavterskeltilbud og egenorganisert trening - et sted å henge - for barn og unge på Nordstrand. Han leder også idrettsforeningen Nordstrand Aktivitetspark som har bygget aktivitetsparken/skateparken på sørsiden av Kulturarenaen. Tor var speiderleder den gang huset ble bygget, og han har lede Nordstrandskolenes Musikkorps.

Elin Høyholm er styremedlem og har arbeidet innen kulturfeltet i 20 år. Hun bor på Nordstrand og brenner for et inkluderende og kreativt miljø for barn og unge. Hun jobber med kulturledelse og kunstnerisk ledelse, og har vært innom flere av Norges institusjonsteater og Den Norske Opera og Ballett. Hun har også jobbet med nasjonale arrangementer som Ibsenåret og kulturprogrammet under Ski VM2011.